Despre mine

Salut! Eu sunt Dragos.

Nu imi place sa vorbesc foarte mult despre mine. Totusi, daca vrei sa ma cunosti mai bine poti afla aproape totul, foarte usor, de pe contul de Facebook sau cel de Twitter. Esti doar la un click distanta.

Cateva informatii ce tin de latura profesionala pot sa iti spun;

Am inceput sa lucrez in digital la Republika Interactive. Dupa o experienta de aproape 2 ani am plecat de acolo pentru a ma specializa in ceva ce mi-a placut cel mai mult: performance marketing. Timp de 3 ani si jumatate am fost la WebDigital coordonatorul departamentului de specialisti. Timp de 3 ani am avut placerea sa coordonez in Departamentul de PPC de la WebDigital 5 specialisti care sunt acum printre cei mai buni din tara in ceea ce priveste campaniile de performance. De la inceputul lui 2015 am decis sa incep un nou drum, cu alte provocari; cel de Performance Manager la Kubis Interactive. Aici coordonez toate campaniile de performance media ce sunt desfasurate pentru clientii agentiei, ofer consultanta privind optimizarea ratei de conversie si auditarea surselor de trafic privind maximizarea rezultatelor.

On top of that, in aceasta perioada m-am axat si pe latura legata de training-uri si workshopuri pentru cresterea nivelulul de know-how si awareness in general in ceea ce priveste solutiile de promovare performance based. In calitate de trainer regional Google AdWords am sustinut mai multe cursuri la universitati din Romania (Universitatea Bucuresti, ASE Bucuresti, Babes Bolyai Cluj, Universitatea de Vest Timisoara sau Alexandru Ioan Cuza din Iasi) privind informatii legate de marketing online si Google AdWords. Am sustinut cauza performance marketing si la evenimente din Bucuresti sau tara precum TeComm Iasi sau eTravel Conference Bucuresti. Am tinut workshop-uri si traininguri pentru studentii de la SNSPA, Masterul de Marketing Politic, Masterul de Social Media sau catre studentii de la Facultatea de Management si cei de la Universitatea Alternativa. Sustin cel mai important eveniment ce tine de performance marketing, Lumea SEO PPC, unde am fost prezent de la a doua editie si am sustinut mai multe prezentari in calitate de specialist din domeniu.

Mai multe, pe LinkedIn.

Si… ca sa impartasesc si ceva personal; un obiectiv pe care il am pentru 2015: sa cresc nivelul de educatie si intelegere privind solutiile de performance marketing si tracking in .ro catre toate publicurile cu care eu interactionez.