Despre mine

General Manager la Mavericks și trainer de digital marketing în mai multe proiecte educaționale.

9 ani de experiență în performance media, 3 agenții în care am lucrat iar din septembrie 2016 am fondat Mavericks, o agenție de performance media. Am manageriat în acești 9 ani peste 2 milioane de euro bugete de promovare pentru +200 de business-uri din România din peste 100 de domenii de activitate diferite.

În prezent General Manager la Mavericks unde dezvoltăm campanii de performance media pentru +40 de clienți din e-commerce, servicii, branduri și SaaS-uri într-o echipă alături de 7 colegi. Lucrăm pentru clienți de nișă precum Red Goblin sau Cristallini, magazine online cu o prezență offline consolidată precum Cărturești, Mobexpert sau Office Shoes, branduri cu o prezență puternică în offline Alevia sau Beanz Cafe, SaaSuri precum Prokuria sau Atlas Help, evenimente precum Art Safari.

Și cealaltă latură; educațională. Am predat un modul de digital marketing la Masteratul de social media SNSPA, un curs de digital marketing la Universitatea Alternativă, cursuri de performance media și web analytics la Dalles GO și până în acest moment peste 70 de prezentări în cadrul programului Atelierul Digital by Google în peste 25 de orașe diferite și în cadrul Academiei Atelierul Digital. Multe prezentări despre performance media și web analytics la evenimente dedicate precum Lumea SEO PPC sau în cadrul unor evenimente precum eTravel Conference sau TeComm. Pe lângă aceste programe de training am susținut mai multe workshop-uri personalizate pentru departamentele de marketing și comunicare ale mai multor corporații și clienți din retail.

Mai multe pe LinkedIn iar dacă ai o întrebare pentru mine, nu ezita să apeși butonul aici.