Posted on 1 Comment

CNSC – PR pentru Divertisment

Afis CNSCA trecut minivacanta de 1 mai. Nu mai cautam locuri unde sa incingem gratarul, cazare in Vama Veche sau cazare la munte. Acum a venit vremea sa reintram in normal si sa cautam evenimente din comunicare.

Pentru zilele urmatoare (3-5 mai) va propun un eveniment care a crescut foarte mult: Congresul National al Studentilor la Comunicare. Este cel mai important eveniment al celor de la PRime atat ca anvengura cat si ca invitati.

Anul acesta, pentru cea de a 9a editie au ales o tema mai lejera dar pe val in aceasta perioada: PR-ul pentru divertisment (aici ai programul complet). La o prima vedere pare usor sa faci o emisiune de divertisment cu user generated content cum sunt Romanii au Talent, Vocea Romaniei, X Factor, etc. Dar cum reusesti sa creezi buzz pe baza emisunii si in online? Raspunsul o sa vreau sa il aflu si eu in cele trei zile de conferinte. Andi Moisescu o sa fie printre speakeri asa ca nu trebuie ratat.

O alta piata in continua crestere atat in offline cat si in online (mai nou) este cea a muzicii. Se pare ca in ultima perioada, pe langa Dracula, femei frumoase si Hagi mai suntem cunoscuti in afara si pentru muzica romaneasca. Calitatea acesteia e discutabila si mai ales subiectiva 🙂 Cum a depasit Inna 1 miliard de vizualizari pe Youtube e una din intrebarile la care probabil ca vei primi un raspuns la CNSC. Eu chiar sunt curios!

Deci sunt multe lucruri de vazut, ascultat si intrebat la CNSC despre PRul (fie el offline sau online) pentru divertisment. Cum poti sa impresionezi si sa iesi in evidenta intr-o industrie in care asta e obiectivul declarat al tuturor celor implicati pare o provocare destul de mare. Asa ca ne vedem la CNSC sa aflam raspunsul!

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

1 thought on “CNSC – PR pentru Divertisment

  1. […] ca domeniu de activitate producerea de naturi sau energia nucleara, o criza poate lovi. Partea de prevenire a crizelor este importanta dar ce faci cand totusi criza […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *