Posted on Leave a comment

Pay per click marketing e cool

Da, e despre RemarketingIa o pauza de la Black Friday si odihneste-ti pofta de cumparaturi cu un articol despre ceva interesant. Zic eu.

Pay per click e cool? Daca va spuneam lucrul asta acum 1 an… nu radeati de mine. M-ati fi intrebat ce este pay per click marketing 🙂 Intre timp am vazut ca am mai evoluat, tot mai multi oameni au auzit de aceasta metoda eficienta de promovare, multi au si incercat-o si sunt destul de multi cei care vor sa invete pay per click marketing.

Da, e cool pay per click marketing dar si mai cool este un tool pe nume remarketing. Un cod mititel, un fel de Sisif al codurilor, care aduna in liniste audienta ce ti-a vizitat site-ul si pe care o poti mai apoi retargeta pe toata reteaua de siteuri partenere Google Display Network . Cu un efort minim ii poti reaminti audientei care ti-a vizitat siteul despre ceea ce ai mai facut tu. Pe orice site din GDN ar fi utilizatorul care ti-a vizitat siteul (realitatea.net, nytimes.com, linkedin.com, smeu.ro, samd) bannerele tale se vor afisa. How cool is that?

Bun, bun, dar cine e potrivit pentru o campanie de remarketing? Un magazin online, un business online sau un blogger. Fie ca esti un magazin online si vrei sa retargetezi vizitatorii care au intrat pe site cu o oferta speciala, fie ca ai un site de prezentare si vrei sa le reamintesti audientei de serviciile tale, fie ca ai un blog si vrei sa le reamintesti cititorilor tai ca ai mai scris un articol nou, remarketing e cea mai la indemana solutie pentru a pastra o relatie directa cu audienta ta. Da, remarketing-ul este bun pentru oricine. Raluxa a fost episodul nostru pilot in cazul bloggerilor si a avut rezultate spectaculoase cu o investitie minima.

Daca nu v-am convins ca e cool va invit sa ciuliti ochii pe internet. WebDigital a inceput un proiect frumos de promovare a acestui tip de promovare prin 10 campanii simultane de remarketing pentru 10 bloggeri. Deja au aparut reactii pe cateva bloguri (aici, aici sau aici) si tot vor mai aparea, va asigur. V-am dat 3 dintre bloggeri, pe restul va las sa ii descoperiti singuri 🙂

Asadar, pay per click marketing e cool. Iar remarketing-ul te ajuta sa fii pe tot internetul. Ok, poate nu pe tot internetul dar pe cel al audientei care ti-a vizitat siteul categoric da.  Pretty cool, huh?

Gata. De ajuns pentru moment, promit sa revin cu mai multe detalii la finalul campaniei. Iti multumesc pentru lectura; acum poti reveni la nebunia de Black Friday dar uita-te cu atentie pe siteurile pe care intri sa vezi ce blogger te invita la lectura inapoi pe blogul lui. 🙂

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *