Posted on Leave a comment

Castiga o invitatie la CNSC! (a 10a editie)

Anul acesta are loc cea de a zecea editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare organizat de oamenii entuziasti de la PRIME Romania.

Este deja un eveniment cu traditie, organizat cu multa munca si pasiune de voluntarii de la PRIME Romania. In fiecare an a fost abordata o anumita tema in jurul careia gravitau prezentarile din cele 3 zile de eveniment. Anul acesta CNSC va avea loc la Biblioteca Nationala si va avea ca tema principala experienta de brand. Asadar, in perioada 18-20 aprilie va recomand sa mergeti la CNSC – Brand Experience. Vor fi multi speakeri interesanti si multe subiecte despre conceptul de brand experience. Am vazut ca va vorbi Adriana Lungu si va recomand sa o vedeti; are multe de spus si vorbeste mereu cu multa pasiune despre ceea ce face.

Inscrierile la eveniment de fac pana pe 15 aprilie si taxa de participare este una studenteasca, de doar 35 de lei pentru conferinte si 10 lei pentru workshopuri. In total ar fi o investitie de 10 euro pentru dezvoltarea voastra personala. Nu e deloc mult, nu? 🙂

Cu toate acestea, oamenii din Prime mi-au oferit o invitatie gratuita pentru toate cele 3 zile de eveniment pe care sa vi-o ofer. Trebuie doar sa raspundeti printr-un comentariu la intrebarea “care ti s-a parut cea mai creativa campanie pentru un brand si de ce?“. Astept raspunsul vostru pana joi seara, pe 28 martie.

Abia astept sa citesc raspunsurile voastre 😉

Update: Felicitari George Pîrlog pentru castigarea invitatiei. Revin cu detalii despre cum poti intra in posesia ei.

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *