Posted on Leave a comment

Castiga o invitatie la Tecomm Iasi

Anul acesta ne vedem pe 6 noiembrie la Tecomm Iasi sa vorbim despre campanii de succes PPC pentru magazinele online. Ca sa va ofer un mic reveal dar fara sa fiu spoiler o sa va dau cateva informatii din casa: o sa vorbesc despre strategii integrate de PPC Marketing, importanta mixului de canale PPC si despre o privire de ansamblu asupra intregii strategii online a magazinului tau online.

Si pentru ca voi fi speaker la Tecomm Iasi am primit si o invitatie gratuita la eveniment, invitatie pe care o sa o dau si eu mai departe catre voi. Dar din dar se face se face rai, nu? ­čÖé Bineinteles, invitatia o poti castiga daca primesc ceva la schimb. Si anume, un raspuns cat mai bun la intrebarea urmatoare:

Care sunt cele mai importante 5 strategii PPC pe care trebuie sa le aiba orice magazin online?

Astept raspunsurile voastre pana luni, 3 noiembrie. Cel mai bun raspuns va castiga o invitatie la evenimentul de pe 6 noiembrie de la Iasi!

Cateva hint-uri despre strategii de PPC puteti gasi in prezentarile mele aici sau prezentarile WebDigital.

P.S. in cazul in care nu vei castiga invitatia, poti oricand sa cumperi un bilet cu 50% reducere folosind codul Dragos14TCI

UPDATE: Felicitari┬áCosmin Amititeloaie pentru raspuns. Ai castigat invitatia ­čÖé

 

Eu sunt 

Performance Manager @Kubis Interactive / 5 ani de experien╚Ť─â ├«n marketing online ╚Öi pay per click marketing.
Am investit bugete de peste 1 milion de euro ├«n campanii PPC, pentru aproximativ 150 de clien╚Ťi din peste 100 de domenii diferite de activitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *