Posted on Leave a comment

Cursuri de marketing online pentru viitori specialisti

Pentru ca am vazut ca apar tot mai multe oportunitati de angajare pe marketing online am zarit astazi pe Twitter oferta lui Doru Panaitescu pentru un curs de publicitate online si am zis ca s-ar potrivi pentru aceasta sectiune.

In cam toate job description-urile ai un criteriu important: experienta in marketing online. Pentru ca acest lucru se castiga greu si de multe ori nu prea apuci sa te intalnesti cu toate situatiile si provocarile pe care le are marketingul online va recomand cu caldura cursurile lui Doru, cursuri pe care le-am urmat si eu acum vreo 3 ani.

In 2 zile, treci cam prin toata istoria pubicitatii online: de la primele bannere la web1.0, la campanii de newsletter, cum comunici in social media, cum faci un media plan si ce inseamna marketing eficient. Sunt 2 zile intense, dar care iti prezinta multi ani de experiente si cazuri punctuale din experienta de marketer.

Deci a venit toamna, incep scolile si se deschid si portile scolii de publicitate online. In plus, poti avea si 25% reducere la cele 12 module ce vor avea loc pe 17 & 18 septembrie.

Daca va tenteaza aveti aici toate detaliile. Aici gasiti si un concurs dar nu va zic nimic de el; va las sa aflati detaliile singuri. 🙂

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *