Posted on Leave a comment

Internship pe PR la Antena Group

Pentru cei interesati de un inceput de cariera in PR exista un internship in cadrul Antena Group. Poate fi cel mai bun inceput pentru cineva care vrea sa lucreze in acest domeniu: invata multe lucruri noi legate de activitatea unui PR, isi face foarte multe cunostinte in cel mai important trust media romanesc si nu in ultimul rand, poate straluci si prinde un job pe PR intr-una din multele reviste, ziare sau televiziuni ale trustului.

Ca la orice internship, cerintele nu sunt foarte mari. Important este sa existe dorinta de a invata cat mai multe despre acest domeniu si, bineninteles, sa existe o chemare catre acest domeniu.

Daca vrei sa iti incepi cariera in PR la ei, atunci trebuie sa scrii un comunicat de presa despre o vedeta/emisiune a Antena Group (Antena 1, Antena 2, Euforia TV sau GSP TV) si sa o trimiti alaturi de CV pe adresa cariere[at]intactmediagroup[.]ro.

Sfatul meu este sa aplici cat mai repede pentru ca selectia se face ongoing. Daca le-ai facut cu ochiul, internshipul poate fi chiar al tau! 🙂

Oportunitate gasita aici.

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *