Posted on Leave a comment

Mec Interaction angajeaza 4 persoane

Mec InteractionSe pare ca este o vara numai buna de angajare. Mec Interaction angajeaza patru persoane pe mai multe posturi, cu diverse cerinte, in functie de post si complexitatea acestuia.

Cele patru joburi oferite sunt urmatoarele:

1. Media Planner

Se cere o experienta anterioara de minim 3 ani intr-o agentie de media, cunostinte de limba engleza, tot tacamul, etc.

2. Junior Media Planner

Nu este necesara o experienta anterioara in media desi daca ar aprecia tare mult acest aspect. Sunt interesati sa ai un profil de real (Politehnica, Cibernetica, etc) astfel incat sa te descurci cu pivoti in Excel.

3. Search Marketing Specialist

Se va ocupa exclusiv cu planificarea si gestionarea campaniilor de search marketing pentru clientii agentiei, urmarind in permanenta optimizare a acestora in vederea maximizarii ROI-ului. Persoana cautata trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza, sa aiba o experienta de minim 3 ani, calificari certificate pentru Google AdWords si Google Analytics.

4. Social Media Specialist

Va fi responsabil cu planificarea si gestionarea prezentei in social media a clientilor, atat la nivel strategic cat si tactic. Persoana cautata trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza, sa aiba studii de specialitate, experienta practica in consultanta de PR de minim 3 ani si o prezenta cat mai activa in social media.

Daca sunteti interesati de joburi si credeti ca v-ati potrivi puteti trimite CV-ul si o scrisoare de intentie la mihaela [dot]antonescu [at] mecglobal [dot] com.

Joburile le-am gasit pe blogul lui Marius Pahomi aici si aici.

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *