Posted on Leave a comment

Ne vedem la Internet & Mobile World?

Luna aceasta (19-21 septembrie) va avea loc unul din cele mai importante evenimente de business dedicat pietii de digital din Romania: Internet & Mobile World. Va fi un eveniment B2B care va avea de toate: speakeri internationali, peste 70 de workshopuri pe teme specifice, zona dedicata networkingului si peste 75 de agentii isi vor prezenta serviciile.

Speakeri internationali & Workshopuri dedicate

Vor fi prezenti la eveniment foarte multi speakeri de la cele mai bine cotate agentii de digital din lume care vor vorbi despre trendurile din digital si mobile, despre provocarile viitorului si studii de caz ale unor campanii de succes la nivel global. Accentul nu va fi pus pe prezentari monotone despre cum arata acum digitalul ci mai degraba despre trenduri si viitori pasi in online advertising.

Una din cele mai asteptate prezentari va fi cea a Weronikai Sobolak, Client Partner – Global Marketing Facebook, care va sustine un workshop despre oportunitatile si beneficiile brandului prin prezenta sa pe Facebook. In cadrul workshopurilor vor mai fi prezente si alte companii precum Google, IBM, Cisco sau Microsoft fiecare cu cate o prezentare industry-focus.

Networking & Agentii participante

Oferirea de solutii reprezinta un alt beneficiu al evenimentului. Zona de agentii participante va fi plina cu nume importante din digitalul romanesc astfel incat aici e un loc bun pentru a gasi o agentie pentru businessul tau. Vor fi peste 75 de agentii prezente la eveniment pe diferite domenii de expertiza: dezvoltare web, agentii SEO, cloud computing, ecommerce & mobile development, webdesign sau social media. Zona de networking este gandita astfel incat sa puteti discuta termenii contractelor si serviciile pe care agentiile vi le pot oferi.

Eveniment despre Romania de maine

Asa cum spuneam, Internet & Mobile World nu este doar un eveniment in care se vorbeste despre cum este acum digitalul sau despre piata emergenta de mobile advertising. Este un eveniment despre tendinte, despre viitorul digital in Romania si nu numai, despre best practices si solutii pentru maine. Asa cum am vazut in survey-ul pe care IMWorld il desfasoara pe Facebook, acest eveniment sustine dezvoltarea pietii de solutii online si transformarea Romaniei intr-un hub de tehnologie pentru Europa de Est si nu numai.

Eu voi fi acolo. Vii si tu?

Asadar, aveti cel putin 3 motive principale pentru a veni la Internet & Mobile World. Indiferent daca esti un client in cautare de o agentie de digital, un dezvoltator care vrea sa afle mai multe despre tendintele la nivel world wide sau un entuziast al digitalului, acest eveniment este pentru tine. Nu mai este nevoie sa mergi pana in Londra pentru a afla ultimele noutati din piata. Acum poti sa mergi la IMWorld!

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *