Posted on Leave a comment

Seed Consultants cauta intern

Ce poate fi mai cool pentru un inceput de drum intr-o cariera in domeniul comunicarii decat un internship la o agentie de branding? Seed Consultants cauta un intern pentru perioada verii asa ca pregateste-ti cv-ul!

Ce vei face acolo? Ca intern, cu siguranta vei face de toate, vei lua contact cu tot ceea ce tine de nasterea, dezvoltarea si modificarea unui brand. Vei lucra cu materialul clientului si ceea ce vei face tuva fi cat se poate de vizibil mai apoi pentru publicurile clientilor. Suna bine, nu?

Mai aplicat, cei de la Seed Consultants cauta un intern care sa ii ajute la organizarea unui eveniment foarte special pentru ei: Cel mai Promitator Brand Romanesc. Data limita a evenimentului bate la usa si au nevoie de o persoana care sa ii ajute la organizarea evenimentului. Asadar, pe langa cunostintele pe care le vei invata legate de branding si comunicare vei invata practic cum se organizeaza un eveniment.

Pentru acest internship nu exista cerinte prea mari; bineinteles, sa nu iti lipseasca creativitatea si aptitudinile de comunicare. In rest, trebuie doar sa vii cu dorinta de invatare si sa vrei sa lucrezi in echipa Seed Consultants timp de 3 luni!

Asadar lustruiti-va cv-urile si aplicatia la adresa salut[at]seed-consultants[.]ro.

Spor la aplicare !

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *