Posted on Leave a comment

SEMRo caută Project Manager

SEMRo, asociatia profesionistilor in search engine marketing cauta un Project Manager pentru care sa coordoneze mai multe actiuni pe care asociatia le desfasoara.

Ce presupune jobul? Ca orice Project Manager vei face de toate: incepand cu baze de date, research, organizarea de intalniri interne si cu oameni din industrie, mentinerea comunicarii cu membri asociatiei si studii de piata privind piata de search engine marketing.

Persoana potrivita pentru acest job trebuie sa fie in primul rand entuziasta si sa aiba cateva cunostinte despre marketing online in general si SEM in particular.

Jobul nu este platit insa poate fi o buna oportunitate pentru a cunoaste oameni din marketingul online romanesc, pentru a incepe sa lucrezi in digital dar si pentru a aduna referinte valoroase pentru CV.

Daca esti interesat de acest job atunci trimite CV-ul si o scrisoare de intentie (cat mai scurta si la obiect) la adresa miruna[at]webdigital[.]ro

Oportunitate gasita aici.

Eu sunt 

Performance Manager @Kubis Interactive / 5 ani de experiență în marketing online și pay per click marketing.
Am investit bugete de peste 1 milion de euro în campanii PPC, pentru aproximativ 150 de clienți din peste 100 de domenii diferite de activitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *