Posted on Leave a comment

Vara asta inveti marketing

Impact Marketing SchoolNu stii ce faci vara asta? Nu stii daca sa mergi la mare, la munte sau intr-un city break prelungit prin Europa? Nu, nu am o super oferta all inclusive pentru tine; cel putin nu turistica. Am o super oferta pentru pasionatul de marketing din tine.

Daca esti pasionat de marketing atunci aplica la Impact Marketing School, eveniment organizat de VIP. Pentru 10 zile, cei mai buni 25 de studenti pasionati de marketing din tara se vor aduna in Bucuresti pentru o experienta completa de invatare: traininguri, workshopuri, dar cel mai important, lucrul pe un brief de marketing oferit de compania parteneră, SONY totodata avand drept sprijin consultanta din partea unui specialist in domeniu. Toate acestea, inclusiv cazarea si mesele din cele 10 zile, gratuite.

Asa ca nu mai sta pe ganduri! Din orice oras ai fi, daca esti pasionat de marketing atunci esti persoana potrivita pentru aceasta tabara de marketing. Ce trebuie sa faci?

In primul rand sa completezi formularul de aici pana pe 23 iunie si daca te-ai descurcat bine vei mai avea un interviu cu echipa Impact Marketing School si mai apoi vei avea parte de 10 zile intensive de marketing!

Spor la aplicat!

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *