Posted on 1 Comment

1 an de Republika Interactive

republika interactive

A trecut un an de impliniri marete pentru mine la Republika Interactive! Anul trecut pe vremea asta intram in fostul nostru sediu de la Romana (ne)pregatit pentru acest nou drum. Chiar nu stiam ce ma asteapta…

Ciudat este ca nu mi se pare ca acea zi a fost ieri. Ma simt de parca as fi la Republika de ani de zile. Se pare ca anul acesta s-a dilatat si am putut sa absorb destul de multe informatii. Fan Page vs Grupuri, Ghidul Twitter, Google Analytics,  SEO, comportamentul consumatorului de online, standarde IAB, adservere, servicii de e-mail marketing, WordPress, Google WebMaster Tools, Facebook Ads, directoare web, agregatoare de social bookmarking, Google Adwords si lista poate continua.

Da, a trecut un an in care am invatat destul de multe. Si pentru asta trebuie sa le multumesc colegilor mei (nu are rost sa deschid un acatist; se stiu ei, fosti si actuali) ca m-au suportat si au avut rabdare cu mine. Pot spune ca am avut noroc cu ei ca m-au invatat atatea lucruri dar si ei cu mine pentru ca am putut sa le intorc serviciul si sa ii ajut cand au avut nevoie. Win-win situation!

Un lucru este cert. Am crescut in acest an cat altii in 7. Nu degeaba ma cheama Smeu, nu? 🙂

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

1 thought on “1 an de Republika Interactive

  1. la multi ani, copilu!!:):*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *