Posted on Leave a comment

4inMasina.Ro

Merg destul de des cu masina prin oras. De cele mai multe ori singur sau maxim cu 2 persoane in masina. Am vazut saptamana trecuta lansarea unui serviciu online destul de util, 4inmasina.ro

Care e povestea acestui proiect? Foarte simpla. Exista multi oameni care circula singur sau cu maxim 2 persoane in masina. Cum majoritatea masinilor ce se plimba pe drumurile patriei nu au doar 2 locuri, a aparut proiectul 4inmasina.ro, un fel de ia-ma nene pentru anul 2013.

De curiozitate, m-am uitat ieri la ceilalti participanti de trafic. Pe Magheru, in stanga si dreapta mea lucrurile stateau cam la fel. O persoana, maxim doua persoane in masina. Corporatistii din Pipera foloseau scaunul din dreapta doar pentru a tine sacoul. Familistii cu stickere de baby on board aveau in spate doar scaunul pentru copil, suport pentru acte. Mi-am adus aminte de o parte din copilaria mea petrecuta in Suceava si de faptul ca acolo erau o multime de oameni care mergeau la ia-ma nene si, spre surprinderea mea de bucurestean, erau luati in maxim 5 minute de catre o masina.

Poate ca pentru drumurile zilnice pe care le faci in oras e un pic cam greu intr-un oras mare ca Bucurestiul sa mai iei pe cineva. Dar sunt sigur ca exista colegi de birou care stau in acelasi loc si, evident, merg de luni pana vineri catre acelasi loc. Asadar, de ce sa nu imparti masina, poate si costurile de benzina? Decat sa stai singur la semafor, ascultand ursuz radio-ul sunt sigur ca si tie ti-ar prinde o conversatie de dimineata cu un coleg. Mai o barfa, mai o discutie de birou, mai o gluma. Si parca ora petrecuta in masina din Militari pana in Pipera nu mai pare asa de lunga.

Si mai util e acest serviciu pentru plecarile programate in afara orasului. Nu exista vineri sau duminica in care sa nu vad un mesaj pe Facebook sau Twitter in care cineva cauta un drum dinspre / spre Bucuresti. Nevoie exista, oameni dornici sa mearga impreuna si sa imparta cheltuielile/glumele/problemele exista. De ce sa nu profitam de acest lucru? Asadar, daca vrei sa pleci din Bucuresti cu masina la o alta data, fa-ti cont aici posteaza un anunt si asa iesi in castig. Timpul trece mai repede cand nu mergi singur 🙂

In plus, maine e 1 mai. Multa lume pleaca din Bucuresti. Daca ai masina si nu ai masina plina atunci posteaza masina. Daca vrei sa mergi undeva, cauta destinatia si poate nu mai trebuie sa iei bilete de tren. Eu plec din Bucuresti dar cu masina plina. 🙂 Altfel, as fi postat un articol.

In plus, vad ca din Bucuresti spre Vama sunt deja 2 oferte.

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *