Posted on Leave a comment

Studiu despre piata de SEM din Romania

Nu, mai jos nu vei vedea rezultatele studiului despre piata de SEM din Romania. In schimb, daca ajuti si tu la completarea acestui chestionar vei avea acces mai apoi la rezultatele studiului.

Asociatia specialistilor in Search Engine Marketing din Romania (SEMRo) desfasoara un studiu pentru a putea imbunatati si a intelege mai bine serviciile de SEM din Romania. Dupa ce vei completa acest chestionar vei avea urmatoarele oportunitati:

– sa vezi ce beneficii au adus Google AdWords si SEO firmelor din Romania

– acces complet si gratuit la rezultatele studiului

– sa afli trendurile din 2013 cu privire la bugetele care vor fi alocate de firme pentru diverse servicii de marketing online

– sa vezi care sunt motivele pentru care firmele prefera sau nu sa externalizeze serviciile SEM

Indiferent daca esti un client care beneficiaza de servicii de SEM sau un specialist in search engine marketing ar fi bine sa completezi acest chestionar pentru o mai buna intelegere si conturarea unei imagini mai concrete asupra pietei de SEM din Romania.

Daca vrei si tu sa ajuti la profesionalizarea SEM-ului in Romania poti incepe prin completarea acestui chestionar. Daca esti client ar trebui sa completezi acest chestionar, iar pentru specialisti este chestionarul dedicat pe care il gasesti aici.

Ajuta ca sa fii ajutat! 🙂

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *