Posted on Leave a comment

Ne vedem la European CSR Lessons

European CSR LessonsPe 15-16 mai are loc European CSR Lessons si am onoarea, multumita Cornei, sa fiu blogger partener al evenimentului. Despre CSR si campanii romanesti am mai scris si este una din pasiunile mele (ciudate pentru unii).

Despre CSR se vorbeste tot mai mult in ultimii ani si este una din cele mai provocatoare nise pentru specialistii in comunicare mai ales la noi. E greu de inteles pentru multi romani cum de vrei sa faci un bine, sa oferi ceva comunitatii fara sa ceri ceva inapoi. Totusi, mai este mult loc de dezvoltare si imbunatatire a comunicarii mai ales pe online.

Sunt curios sa vad studiile de caz din afara si cum au fost comunicate campaniile de responsabilitate sociala pe online, cat s-a pus accentul pe acest mediu si cum au fost implicate si au reactionat publicurile tinta.

Spekerii sunt din domenii variate de la ONG-uri la domeniul bancar, telecom si petrolier si sunt multe intrebari de pus, mai ales ca fiecare companie are un alt public catre care isi indreapta eforturile de CSR si obiective diferite. Asa ca daca ai vreo intrebare la care vrei sa primesti un raspuns si nu poti ajunge la eveniment te pot ajuta eu. Doar lasa un comentariu cu intrebarea si o sa primesti dupa cele doua zile un raspuns 🙂

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *