Posted on Leave a comment

Internship la Webdigital

logo WebDigitalDaca nu stii ce sa faci vara asta am eu o idee pentru tine. Un internship la Webdigital, singura agentie specializata in pay per click marketing.

Internshipul nu este unul clasic, standard. Nu trebuie sa vii la noi 8 ore pe zi, nu trebuie sa iti faci probleme de program. Nu vrem sa tragem noi de tine, vrem ca tu sa iti doresti sa lucrezi in acest domeniu. Programul de lucru va fi unul lejer dar intens in informatii si know how 🙂

In cele 2 luni de internship iti vom oferi traininguri de marketing online, web analytics si pay per click marketing pentru a-ti trezi interesul. O sa lucrezi direct pe campanii in desfasurare si vei invata mecanismele prin care poti investi banii clientilor si nu sa ii cheltui. 🙂

Cum trebuie sa arate omul perfect pentru acest internship? In primul rand sa fie atras de online si in special de marketing online. Sa fie cu picioarele pe pamant si sa isi doreasca mereu sa se autodepaseasca. Experienta nu e necesara, important este sa vina cu mintea deschisa pentru a acumula informatii.

Daca vrei ca in vara asta sa inveti un domeniu de activitate, o meserie, atunci trimite cv-ul tau la dragos[at]webdigital[.]ro si raspunsurile la cele trei intrebari de mai jos:

–           Ce inseamna pay per click marketing?

–          De ce ai vrea sa inveti despre pay per click marketing?

–          Care crezi ca trebuie sa fie calitatile unui specialist in pay per click marketing?

P.S. asteptam raspunsurile tale si cv-ul pana pe 23 mai

Eu sunt 

General Manager @Mavericks în ultimii 4 ani și tată de mai bine de 2. În rest, nu am nicio altă super putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *